Arbeidsprøver

Fargefest i Montpellier

Aftenposten, 11. mars 2023

Slipp de ansatte til på LinkedIn!

Dagens Perspektiv, 21. oktober 2022

Lærende organisasjoner: – Utrolig viktig for å beholde konkurransekraft

Tendens, 10. januar 2023

Mussolini er død, Mussolini leve

Bergens Tidende, 11. februar 2006

Senk skuldrene i Antibes

Aftenposten, 11. februar 2023

Slik lager du en god felleslunsj på jobben

Dagens Perspektiv, 14. oktober 2022

Bruk allmøtet riktig, og skap motivasjon hos medarbeiderne

Dagens Perspektiv, 23. september 2022

Glasblokkene samler behandlingstilbudet for barn og unge

Fremtidens byggenæring nr. 4, 2022

En alderdom under fattigdomsgrensa

Tendens, 17. februar 2023

Dette er det som funker i sosiale medier

Dagens Perspektiv, 4. november 2022

Slik blir du bedre til å formidle din egen kompetanse

Tendens, 12. januar 2023

Vil synliggjøre inneklimaet gjennom brukermedvirkning

Fremtidens byggenæring nr. 4, 2022

Bruker smart teknologi på værutsatte fjelloverganger

Samferdsel & Infrastruktur nr. 4, 2022

Bygg med ombruk: - Litt er bedre enn ingenting

Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022

Teknologien for å ta bærekraftige valg er her allerede

Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022 

Vi vet ikke hva vi gjør, og det
vet vi

NordForsk magasin, oktober 2013

Oversettelser

Orage Forlag

Fra svensk og engelsk til norsk


 

Skolen med en spesiell plass i lokalmiljøet

Fremtidens byggenæring nr. 4, 2022

Smarte fasader - når det ytre teller

Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022

Hva mener norske forbrukere om kjøtt og kosthold?

Fagbladet Kjøttbransjen, 13. januar 2022 Foto: matprat.no

A microorganism's day at work

Sciencenorway.no, 20. september 2013

 

Podkast

Programleder for 29 episoder av MatPrat-podden


Lag din egen majones, juni 2022


Slik sanker du de første ville vekstene, april 2022


Smarte måter å bruke opp brødet ditt på, november 2021

 

Fleksible bygg for fremtiden med gamle materialer

Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022

Dette er nytt i regelverket for bransjen

Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022

Nye kostråd i horisonten

Fagbladet Fjørfe 9, 2020

Griselukt kan bli historie

NordForsk magasin, oktober 2010