Alt du gjør som leder, kommuniserer
LederNytt, september 2023
Skriv så du får med deg folka!
LederNytt, september 2023
Senk skuldrene i Antibes
Aftenposten, 11. februar 2023
Slik skiller du deg ut på arbeidsmarkedet
Tendens, juli 2023
Våg å være personlig og vise hvem du er!
LederNytt, september 2023
Uformell makt: Hvem trekker i trådene på din arbeidsplass?
Dagens Perspektiv, august 2023
Digital transformasjon skaper verdi på nye måter
LederNytt, juni 2023
Slik lager du en god felleslunsj på jobben
Dagens Perspektiv, 14. oktober 2022
Forelsket i norsk
Aftenposten Innsikt, september 2023
– Må være relevant for å treffe
Dagens Perspektiv, august 2023
Fargefest i Montpellier
Aftenposten, 11. mars 2023
Bruk retorikk for å øke din påvirkningskraft
LederNytt, september 2023
Slik skaper du motivasjon for en ny høst
Dagens Perspektiv, august 2023
Slik leder du et lite team: Ikke glem å være sjef
Dagens Perspektiv, juni 2023
Trenger alle virksomheter en digital strategi?
LederNytt, juni 2023
Dette er det som funker i sosiale medier
Dagens Perspektiv, 4. november 2022
Skal bedriften lage podkast? Her er ekspertenes beste tips
Dagens Perspektiv, august 2023
Språket er et av de viktigste lederverktøyene du har
LederNytt, september 2023
Slik lykkes du med din muntlige kommunikasjon
LederNytt, september 2023
Kunsten å holde troverdige taler
LederNytt, september 2023
Få den nyansatte raskt med på laget gjennom preboarding
Dagens Perspektiv, august 2023
Kunnskap er makt
LederNytt, juni 2023
En alderdom under fattigdomsgrensa
Tendens, 17. februar 2023
Slipp de ansatte til på LinkedIn!
Dagens Perspektiv, 21. oktober 2022
Slik blir du bedre til å formidle din egen kompetanse
Tendens, 12. januar 2023
Lærende organisasjoner: – Utrolig viktig for å beholde konkurransekraft
Tendens, 10. januar 2023
Glasblokkene samler behandlingstilbudet for barn og unge
Fremtidens byggenæring nr. 4, 2022
Teknologien for å ta bærekraftige valg er her allerede
Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022
Fleksible bygg for fremtiden med gamle materialer
Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022
Bruk allmøtet riktig, og skap motivasjon hos medarbeiderne
Dagens Perspektiv, 23. september 2022
Skolen med en spesiell plass i lokalmiljøet
Fremtidens byggenæring nr. 4, 2022
Vil synliggjøre inneklimaet gjennom brukermedvirkning
Fremtidens byggenæring nr. 4, 2022
Dette er nytt i regelverket for bransjen
Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022
Hva mener norske forbrukere om kjøtt og kosthold?
Fagbladet Kjøttbransjen, januar 2022 Foto: matprat.no
Vi vet ikke hva vi gjør, og det
vet vi
NordForsk magasin, oktober 2013
Orage Forlag
Fra svensk og engelsk til norsk
Mussolini er død, Mussolini leve
Bergens Tidende, 11. februar 2006
Bruker smart teknologi på værutsatte fjelloverganger
Samferdsel & Infrastruktur nr. 4, 2022
Smarte fasader - når det ytre teller
Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022
Bygg med ombruk: - Litt er bedre enn ingenting
Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022
Nye kostråd i horisonten
Fagbladet Fjørfe 9, 2020
How to prepare for the unthinkable
Sciencenorway.no, november 2011
Programleder for 29 episoder av MatPrat-podden
Lag din egen majones, juni 2022
Slik sanker du de første ville vekstene, april 2022
Smarte måter å bruke opp brødet ditt på, november 2021
Profil- og bakgrunnsfoto: Therese Elstad
Foto i arbeidsprøver fra de respektive publikasjonene.