Fargefest i Montpellier
Aftenposten, 11. mars 2023
Slipp de ansatte til på LinkedIn!
Dagens Perspektiv, 21. oktober 2022
Lærende organisasjoner: – Utrolig viktig for å beholde konkurransekraft
Tendens, 10. januar 2023
Mussolini er død, Mussolini leve
Bergens Tidende, 11. februar 2006
Senk skuldrene i Antibes
Aftenposten, 11. februar 2023
Slik lager du en god felleslunsj på jobben
Dagens Perspektiv, 14. oktober 2022
Bruk allmøtet riktig, og skap motivasjon hos medarbeiderne
Dagens Perspektiv, 23. september 2022
Glasblokkene samler behandlingstilbudet for barn og unge
Fremtidens byggenæring nr. 4, 2022
En alderdom under fattigdomsgrensa
Tendens, 17. februar 2023
Dette er det som funker i sosiale medier
Dagens Perspektiv, 4. november 2022
Slik blir du bedre til å formidle din egen kompetanse
Tendens, 12. januar 2023
Vil synliggjøre inneklimaet gjennom brukermedvirkning
Fremtidens byggenæring nr. 4, 2022
Bruker smart teknologi på værutsatte fjelloverganger
Samferdsel & Infrastruktur nr. 4, 2022
Bygg med ombruk: - Litt er bedre enn ingenting
Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022
Teknologien for å ta bærekraftige valg er her allerede
Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022
Vi vet ikke hva vi gjør, og det
vet vi
NordForsk magasin, oktober 2013
Orage Forlag
Fra svensk og engelsk til norsk
Skolen med en spesiell plass i lokalmiljøet
Fremtidens byggenæring nr. 4, 2022
Smarte fasader - når det ytre teller
Fremtidens byggenæring nr. 3, 2022
Hva mener norske forbrukere om kjøtt og kosthold?
Fagbladet Kjøttbransjen, 13. januar 2022 Foto: matprat.no
Programleder for 29 episoder av MatPrat-podden
Lag din egen majones, juni 2022
Slik sanker du de første ville vekstene, april 2022
Smarte måter å bruke opp brødet ditt på, november 2021
Profil- og bakgrunnsfoto: Therese Elstad
Foto i arbeidsprøver fra de respektive publikasjonene.